Låt dig inspireras

Att köpa bostad utomlands kan kännas som ett stort beslut. Vilken typ av budget ska man lägga sig på? Vilken typ av område passar den livsstil jag har idag? Hur ser mina behov ut om några år? Vi tror därför att man kan behöva lite hjälp och inspiration på vägen.

Välja typ av bostad

Oavsett hur du tänkt nyttja ditt boende i Spanien, om du ska bo där som resident eller ej, eller om du vill att det ska vara nybyggt eller ej, så hjälper vi dig att leta utifrån dina önskemål. Under fliken objekt finner du några av de hus och lägenheter som finns ute till försäljning. Tänk på att många bra objekt ofta inte ens hinner läggas ut till försäljning. Låt oss därför hjälpa dig att hitta det just du söker.

Välja område

Valet av plats är för de allra flesta det största och viktigaste beslutet när man planerar ett bostadsköp i Spanien. Önskar du bo nära havet, på landsbygden, i en stuga i bergen, nära shopping och uteliv  eller kanske vill du bo granne med en golfbana? Söker du något på fastlandet eller på någon av de kanariska öarna? Vi kan presentera bostäder på Costa Blanca, Costa del Sol, Gran Canaria och Teneriffa.

Nedan finner du inspirationsfilmer från Semesterbostad-spanien.se, som visar de olika områdena.